Community > Forum > AYOFOTO.COM > Guidelines
Advertisement
Lomba Foto Astra & Anugerah Pewarta Astra 2017

Mau beli kamera Olympus E-510, after sales servicenya gimana?

Posted 25 October 2007 12:13

Saya lagi pengen beli kamera DSLR, masih milih2 sih, untuk yang Olympus yang E500 atau E-510 sih kayanya hasilnya juga OK, trus murah lagi sudah dapet paket 2 lensa yang wide dan tele. Nah, tapi saya sering baca di forum2, kalau after sales servicenya Olympus ga bagus, masih sangat jauh dibandingkan dengan Canon atau Nikon. Bener gak sih? Barangkali ada yang udah pengalaman ama after sales servicenya.

Kalau after sales service Olympus ga bagus, saya mau belinya yang Canon 400D aja :) Kalo yang Nikon, masih belum mampu. Thanks

 

Salam,

Surya


9 comments found.

Please login to continue. Facebook user? Just press the "Login with Facebook" button.
Login
Username or Email:

Password:


Connect your Facebook account to AYOFOTO!.
Facebook Connect is a great way to share your activity on AYOFOTO! with your Facebook friends.
You can:
  • Find your Facebook friends who are connected to AYOFOTO!
  • Login to AYOFOTO! using your Facebook username and password

fb-signin
Advertisement
Lomba Foto Astra & Anugerah Pewarta Astra 2017
[Top]
INAICTA 2009INAICTA 2009
1st Winner eBusiness for SME category
Indonesia ICT Award 2009
BUBU Award 2009BUBU Award 2009
1st Winner Indonesia Social Media category
Bubu Award 2009
Indigo Award 2009Indigo Award 2009
The Best of Creative Fellowship category
Telkom Indigo Award 2009
Ericsson Mobile Advertisement Services 2009Ericsson Mobile Advertisement Services 2009
The Best Mobile Advertisement Service
Ericsson 2009
Asia Pacific ICT Alliance Award 2009Asia Pacific ICT Alliance Award 2009
Start Up Company Nominee
Asia Pacific ICT Alliance Award 2009

This page took 0.058 seconds to produce. | Sitemap Site map | AYOFOTO! v.5.3