Advertisement
Lomba Foto Astra & Anugerah Pewarta Astra 2017

Upgrade 400D to 50D

Posted 31 March 2009 10:02

salam AF,

sblomnya mohon maaf kalo topik ini sudah pernah ada, sy mo search di forum ini tp koq fasilitasnya dah ga ada ya spt dulu. ato gimana caranya kalo mo nyari thread2 lama. mungkin ada jg bisa kasi link ke topik serupa.. 

saya mo nanya apa ada yang uda pake canon EOS 50D? bagaimana kesan2nya, hasil gambarnya, kualitas produknya, yaaa apa aja deh terkait dengan EOS 50D... hehe..

thx atas masukannya


2 comments found.

Please login to continue. Facebook user? Just press the "Login with Facebook" button.
Login
Username or Email:

Password:


Connect your Facebook account to AYOFOTO!.
Facebook Connect is a great way to share your activity on AYOFOTO! with your Facebook friends.
You can:
  • Find your Facebook friends who are connected to AYOFOTO!
  • Login to AYOFOTO! using your Facebook username and password

fb-signin
Advertisement
Lomba Foto Astra & Anugerah Pewarta Astra 2017
[Top]
INAICTA 2009INAICTA 2009
1st Winner eBusiness for SME category
Indonesia ICT Award 2009
BUBU Award 2009BUBU Award 2009
1st Winner Indonesia Social Media category
Bubu Award 2009
Indigo Award 2009Indigo Award 2009
The Best of Creative Fellowship category
Telkom Indigo Award 2009
Ericsson Mobile Advertisement Services 2009Ericsson Mobile Advertisement Services 2009
The Best Mobile Advertisement Service
Ericsson 2009
Asia Pacific ICT Alliance Award 2009Asia Pacific ICT Alliance Award 2009
Start Up Company Nominee
Asia Pacific ICT Alliance Award 2009

This page took 0.037 seconds to produce. | Sitemap Site map | AYOFOTO! v.5.3